+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

8 ingr.

105 min.

130°C

Rūkytos kiaulių kojos

Kiaulių kojas porą valandų išmirkykite šaltame vandenyje. Gerai nuplaukite. Sudėkite į puodą, įberkite druskos, lauro lapus ir pipirus. Virkite ant nedidelės ugnies apie 3-4 val. , kol mėsa ims kristi nuo kaulo.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 130 laipsnių. Ant žarijų sudėkite rūkymo kaladėles. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Išimkite, nusausinkite, įtrinkite smulkintu česnaku, druska ir pipirais.
Dėkite anr grotelių ir rūkykite 1.5 val. Pabaigoje aptepkite padažu ir leiskite dar pabūti kepsninėje 15 min.
Skanaus.

Ingredientai

5 kiaulių kojos
Druska
Pipirai
3-4 skilt. Česnako
2 lauro lapai
5 pipirų grūdeliai
3-4 vnt Ąžuolinių vyno statinių rūkymo kaladėlės
Padažas-marinatas „Hot Bourbon“