+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

6 ingr.

2 val.

150°C

BBQ šonkauliai su juodųjų serbentų stout’u

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 150 laipsnių. Sudėkite rūkymo kaladėles ant anglių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Šonkaulius įtrinkite prieskoniais ir dėkite į kepsninę rūkytis 1 val. Išimkite, supjaustykite ir sudėkite į kepimo skardą. Ant viršaus uždėkite sviesto, užpilkite BBQ padažo ir alaus. Skardą uždenkite aliumine folija ir dėkite atgal į kepsninę dar 1 valandai.
Skanaus.

Ingredientai

2 juostos nestorų kiaulienos šonkaulių
Prieskonių mišinys “BURGERS & RIBS RUB”
2 v. š. sviesto
250 ml. juodųjų serbentų stout alaus
100 ml. BBQ padažo “Smoky Apple BBQ”
3 vnt. Alksnio rūkymo kaladėlių