I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

10 ingr.

15 min.

180°C

Kiaulienos suktinukai su sūriu

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Nugarinę supjaustykite plonomis riekelėmis, pagardinkite druska, pipirais.
Papriką, porą ir sūrį supjaustykite plonomis juostelėmis.
Ant kiekvieno gabalėlio dėkite sūrio ir daržovių, susukite mėsos gabalėlius į suktinuką ir apvyniokite folija.
Išvirkite bulvytes.
Į įkaitintą 180 C kepsninę sudėkite suktinukus.
Kepkite apie 12-15 pavartant, išimkite iš folijos, aptepkite BBQ padažu ir dar kepkite 5 min. kartu su smidrais ir bulvytėmis. Daržoves patepkite aliejumi ir pabarstykite druska ir pipirais.
Skanaus.
VIDEO RECEPTAS : Čia.

Ingredientai

500 g kiaulienos nugarinės
100 g fermentinio sūrio
25 g porų
1 raudona paprika
100 g Padažas-marinatas “Smoky Apple BBQ”
250 g smidrų
500 g mažų bulvyčių
50 g aliejaus
Druska, pipirai