I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

15 ingr.

2 val. 45 min.

140°C

Kiaulienos maltinis su šonine

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 120C laipsnių. Ant anglių sudėkite rūkymo kaladėles. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Maltą mėsą pagardiname prieskoniais ir formuojam keturkampį.
Pjaustome svogūną, papriką, čili pipirus, česnaką, ruduosius pievagrybius ir viską dedame ant mėsos palikdami kraštus laisvus. Susukame.
Šonines juosteles supinam ir dedame ant susuktos maltos mėsos.
Paruoštą kepsnį dedame ant grotelių ir rūkome kelias valandas. Vėliau praveriame sklendę ir temperatūrą pakeliame iki 140C, aptepame BBQ padažu ir dar kepame 45 min. ir Skanaus!

Ingredientai

1 kg kiaulienos maltos mėsos
400 gr. šalto rūkymo šoninės
Druska
Rudas cukrus
Pipirai
Česnako milteliai
Paprikos milteliai
Džiovinti žalumynai
Svogūnas
Paprika
Čili pipiras
3-4 skiltelės česnako
150 gr. rudųjų pievagrybių
BBQ padažo Smoky apple
4 vnt. Burbono statinių rūkymo kaladėlių