I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

11 ingr.

90 min.

110°C

Rūkytos kiaulių ausys

Į puodą sudėkite ausis ir virkite iki užvirimo. Išimkite ir gerai išplaukite.
Į vandenį sudėkite visus ingredientus, permaišykite ir sudėkite išplautas ausis. Virkite 1 val.
Ištraukite iš puodo, leiskite pravėsti ir nudžiūti.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 110 laipsnių.
Ant žarijų sudėkite rūkymo kaladėles. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Rūkome 1-1,5 valandos 110°C temperatūroje, vieną kartą apverčiame.
Skanaus.

Ingredientai

10 vnt. kiaulės ausys
2 litrai vandens
2 a.š. kvapniųjų pipirų žirnelių
1 a.š. juodųjų pipirų žirnelių
1 v.š. kalendrų sėklų
4 skiltelės su odele traiškytų česnakų
3 lauro lapai
1 v.š. rudojo cukraus
1 didelė sauja stambiai pjaustytų krapų
4 v.š. druskos
2 vnt. vaismedžių rūkymo kaladėlės