+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

10 ingr.

3 val.

130°C

Glazūruoti kiaulienos šonkauliai

Paruoškite Kamado BONO kepsinę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, sudėkite rūkymo kaladėles ir uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 125 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Nuo šonkaulių apatinėje pusėje nuimkite plėvelę, nuplaukite ir nusausinkite.
Sumaišykite inde visus sausus ingredientus. Įtrinkite šonkaulius prieskoniu mišiniu.
Dėkite ant grotelių ir kepkite 1 valandą 125 C., kas 30min. apipurkšdami obuolių sultimis.
Vos praverkite sklendę, kad temperatūrą pakiltų iki 130C. ir kepkite 1.5 valandos, kad 30 min. apipurškite obuolių sultimis.
Apkepkite šonkaulius BBQ padažu ir dar kepkite 30 min.

Skanaus.

 

 

Ingredientai

1.5 kg. Kiaulienos šonkaulių
100 ml. obuolių sulčių
3-4 valg. š. obuolių ir viskio skonio BBQ padažo
½ puodelio himalajų druskos
3/4 puodelio rudas cukrus
1/2 puodelio saldžiosios paprikos
3arb.šaukš. juodieji pipirai
2arb.šaukš. česnakų milteliai
4arb.šaukš. svogūnų granulės
1arb.šaukš. cayenne pipirų
2-3 vnt. Alksnio rūkymo kaladėlių