I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

3 ingr.

4 val.

130°C

Pieninis paršelis

5-6 val. Prieš kepimą paršelį iš vidaus ištrinkite prieskoniais.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, sudėkite rūkymo kaladėles ir uždėkite nerūdijančio plieno groteles, palaukite kol temperatūra pakils iki 130 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Dėkite paršelį ant grotelių ir kepkite 4 val.
Daugiau kometarų su patarimais kaip kepti paršelį rasite čia.
Skanaus.

Ingredientai

200 gr. Prieskonių mišinio “BURGERS & RIBS RUB”
3-4 vnt. viskio statinės rūkymo kaladėlių
5,3 kg. pieninis paršelis