Pork belly bites
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, sudėkite rūkymo kaladėles uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Kiaulieną supjaustome kubeliais, įtriname prieskoniais ir sudedame ant grotelių 2.5h prie 120C.
Po to dedame į indą, apipilame bbq padažu, uždengiame su folija ir troškinam 1.5h.
Nuimame foliją, atidarome iki galo sklendes, užkeliame temperatūrą iki 180C ir leidžiame apskrusti apie 30min.
Salotoms dedame apvirtus brokolius, kiaulieną. Sumaišome smulkiai pjaustytus marinuotus agurkėlius, svogūnėlius, garstyčias, sidro actą ir alyvuogių aliejų. Viską į lėkštę ir pagardinam virtu kiaušiniu.
Skanaus
Ingredientai
1 kg. kiaulienos šoninėsPrieskonių mišinio “BURGERS & RIBS RUB”
Padažo-marinato „Cherry & Cola BBQ“
Salotoms:
Apvirtų brokolių
Marinuotų agurkėlių
Garstyčių
Sidro acto
Alyvuogių aliejaus
Virto kiaušinio