+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

5 ingr.

30 min.

200°C

Šašlykai marinuoti su airanu

Svogūnus pjauname per pusę ir supjaustome riekelėmis, rankomis pertriname su druska (1 arb. š.) ir paliekame 15min.
Mėsą įtriname prieskoniais ir druska (1 arb. š.), ir suberiame svogūnus, viską gerai išmaigome.
Galiausiai supilame ayraną, permaišome ir paliekame 3-4val. šiltai.
Sumauname mėsą ant iešmų.
Paruoškite Kamado BONO kepsinę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju ir palaukite kol temperatūra pakils iki 125 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytūsi tolygiai.
Kepame ant tiesiogines kaitros 200 C temperatūroje, vis apverčiant 20 min. (Priklausomai nuo gabalėlių dydžio)

Skanaus.

 

 

Ingredientai

800 gr kiaulienos sprandinės
500 ml. ayrano
2 arb šauksteliai druskos
1 valg. šaukstas Plov.lt kaukazietiškų šašlyko prieskonių
4 vidutinio dydio svogūnai