I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

13 ingr.

40 min.

200°C

Mėsos kukuliai su grill paprika

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.

PAPRIKOS:
Paprikas nuplaunam ir supjaustom į keturias ar daugiau dalių, išvalom sėklas.
Sudedam paprikas išorine dalimi į viršų ir patepam aliejumi.
Kepam- rūkom paprikas 20 minučių, kol suminkštės ir truputį paskrus.
Išimam paprikas į uždarą indą, kol atvės.
Paprikoms atvėsus nulupame odeles ir supjaustome šiaudeliais.

KUKULIAI:
Išimame deflektorių ir paruošiame kepninę tiesioginiam kepimui.
Sumaišome kiaulienos sprandinės faršą su jautienos faršu.
Įmušame kiaušinius, sudedame rikotą, tarkuotą parmezaną, druską ir pipirus pagal skonį.
Viską gerai išmaišome ir suformuojame 4-5cm. kukuliukus.
Ant grotelių statome keptuvę, įkaitiname kartu su alyvuogių aliejumi.
Sudedame kukuliukus ir apkepiname iš visų pusių, kol paruduos.

TROŠKINIMAS:
Į keptuvę sudedame apskrudintus kukuliukus, juostelėmis supjaustytą papriką, riekelėmis pjaustytą raudoną svogūną, morkas pjaustytas šiaudeliais ir trintus pomidorus. Jei reikia įpilame vandens.
Keptuvę uždengiame ir dedame į kepsninę. Troškiname 150C apie 30 minučių. Kartas nuo karto galima pamaišyti.
Itališkus kukuliukus skanaukite su bulvių koše ir raugintais agurkais.

Ingredientai

500g Kiaulienos sprandinės faršo
500g brandintos jautienos faršo
200g Rikotos sūrio
8 v. šaukštai tarkuoto parmezano
2 kiaušiniai
5 didesnės paprikos
2 vidutiniai raudoni svogūnai
2 morkos
2x450g trintų konservuotų pomidorų
Alyvuogių aliejaus
Druskos
Maltų juodųjų pipirų
3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių