I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

18 ingr.

30 min.

200-220°C

Meksikietiški sprandinės kepsneliai su bulvytėmis

Jelapeną supjaustykite griežinėliais. Dideliame inde sumaišykite 4 valgomus šaukštus vandens, Vorčesterio padažą, laimo sultis, sojų padažą, burboną, jelapeną, raudonėlio prieskonius, kavą ir Fajita prieskonius. Sudėkite kiaulienos sprandinės kepsnius ir išmaišykite, kad viskas pasidengtų marinatu. Uždenkite indą ir palikite kambario temperatūroje marinuotis apie 1val.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles, palaukite kol temperatūra pakils iki 200-220 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Patepkite groteles aliejumi ir kepkite kepsnius iš abiejų pusių keturis kartus apversdami apie 8-10min. Kepimo metu padruskinkite.
Puode užvirkite vandenį, įberkite druskos. Sudėkite citrinos griežinėlius, šaldytas morkytes, šaldytus žirnelius ir 1 valgomąjį šaukštą aliejaus. Pavirkite apie 5 minutes. Su kiaurasamčiu daržoves išimkite ir suberkite į indą su šaltu vandeniu.
Mažas bulvytes supjaustykite į 2-4 dalis ir kepkite ketaus keptuvėje ant žąsies taukų. Išimkite, apibarstykite Spicy fries prieskoniais ir tarkuotu parmezano sūriu.
Skanaus

Ingredientai

1 kg. kiaulienos sprandinės kepsnių
4 a. š. Vorčesterio padažo
4 a. š. laimo citrinos sulčių
4 a. š. sojų padažo
1 vnt. žaliojo jelapeno pipiro
120 ml. burbono
4 a. š. raudonėlio prieskonių
4 a. š. maltos kavos
4 a. š. Fajita prieskonių (yra parduotuvėse meksikietiškų produktų skyriuje)
3 vnt. citrinos griežinėlių
Šaldytų morkyčių
Šaldytų žirnelių
Aliejaus
Druskos
Šviežių bulvyčių
Žąsų taukų
Spicy fries prieskonių iš Poppamies "Street food" rinkinio
Tarkuoto parmezano