I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

6 ingr.

25 min.

200°C

Kiaulienos kauliukai

Kiaulienos kauliukus įtrinkite prieskonių mišiniais, druska ir palikite marinuotis per naktį.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, sudėkite karščio deflektorius, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Kepkite apie 25 minutes. Pabarstykite smulkintais laiškiniais česnakais bei krapais.
Skanaus

Ingredientai

2 kg. kiaulienos kauliukų
2-3 v. š. prieskonių mišinio „SRIRACHA RUB“
2-3 v. š. prieskonių mišinio „TEXAS GOLD RUB“
1 a. š. svanų druskos
Šviežių laiškinių česnakų
Šviežių svogūnų laiškų