I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

4 ingr.

70 min.

110°C

Iberico kiaulienos papilvė

Receptas iš KK BBQ užrašai.
Supjaustome juostelėmis, pabarstome druska, pipirais, veriame ant iešmelių.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 110 laipsnių. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Rūkome 1 valandą. Ištraukiame. Paruošiame kepsninę tiesioginiam kepimui, neuždarę kepsninės dangčio iš visų pusių apskrudiname.
Numauname nuo iešmų ir pjaustome nedideliais kąsneliais.
Skanaus!

Ingredientai

1 kg. iberico kiaulienos papilvės
Druska, pipirai
3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių