I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

4 ingr.

40 min.

200°C

Kiaulienos išpjova su sviestu ir rozmarinu

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Kiaulienos išpjovą įtrinkite prieskoniais ir dėkite ant grotelių. Apkepkite iš visų pusių. Išimkite, ivyniokite į foliją kartu su gabalėliais sviesto ir rozmarinu.
Kepsninę paruoškite netiesioginiam kepimui, priverkite sklendę, kad temperatųra siektų 170C ir kepkite, kol pasieks vidinę 50 C. temperatūrą.
Matuoti paprasta ir lengva su kišeniniu termometru.
Skanaus.

Ingredientai

1.5 kg. kiaulienos išpjovos
Prieskonių mišinys Memphis Mud RUB
2 v. š. Sviesto
3 šakelės rozmarino