I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

16 ingr.

60 min.

180°C

Mėsos bombos su bulvių koše ir voveraitėmis

Viska perminkome, ir ant alaus skardines apvyniotos maistine plevele formuojame mėsos bombas.
Kad geriau laikytų formą apsukame šoninės juostelemis ir dedame į šaldytuvą valandai pailseti.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles.
Palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Ant grotelių statome keptuvę ir apkepame svogūnus, bei smulkintas voveraites.
Apkepame, pagardiname druska, pipirais. Supilame grietinėlę, sudedame sūrį, suberiame smulkintus krapus. Kepame apie 10-15 min.
Imame atvėsusius mėsos indelius, ir dedame pusę indelio bulvių košėsir iki viršaus voveraičių su padažu.
Į kepsninę ant anglių dedame rūkymui skirtas kaladėles, deflektorių ir netiesioginėje kaitroje 180C temperatūroje bombas kepame-rūkome apie 40 min.
Skanaus

Ingredientai

Mėsos bomboms:
600 g malto kiaulienos sprando
Kiaušinis
Svogūnas
Kelios skilt. Česnako
1 v. š. grietinės
1 v. š. džiūvesėlių
Persilado prieskonių
Pipirų
Druskos
--
Šoninės juostelių
3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių

Įdarui:
Bulvių košės
400 g voveraičių
Svogūnas
200 gr. Grietinėlės
100 gr. Lydyto sūrelio
Druskos, pipirų
Krapų