Kiaulienos sprandinės šašlykas
Mėsą supjaustome kubeliais, svogūną puselėmis. Pilame actą ir puse šaukštelio druskos ant svogūnų ir gerai juos išmaigome.Supilame mėsą, svogūnus ir likusius prieskonius bei aliejų į vieną indą ir labai gerai išminkome. Tada marinuojame apie parą laiko.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Mėsą sumauname ant iešmų ar spinerio ir kepame vartant apie 15 min.
Skanaus.
Ingredientai
1kg. kiaulienos sprandinėsPo 1 arb. š. džiovinto raudonėlio
druskos, pipiro
kalendros
kumino
Sauja šviežio kapoto baziliko
1 valg. š. acto
3 svogūnai
1 valg. š alyvuogių aliejaus