I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

21 ingr.

60 min.

180°C

Naminės Bratwurst dešrelės, parūkytos ir troškintos su kopūstais

Mėsą sumalti, sumaišyti su visais ingredientais. Gerai išplauti ir išmirkyti dešras, jas prikimšti.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno kepimo groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 150 laipsnių. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Rūkome apie 20 min. Ištraukiame. Paruošiame kepsninę netiesioginiam kepimui.
Kopūstus perliekite vandeniu.
I troškintuvą ipilkite aliejaus ir jame apkepinkite smulkintą svogūną, suberkite pasmulkintą obuolį, rūkytos dešros riekeles, įdekite medaus, dešreles ir viską uždenkite kopūstais. Jei reikia pasūdykite ir įberkite pipirų. Supilkite alų, uždenkite troškintuva dangčiu ir pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą kepsninę. Troškinkite apie 30-40 min. Patiekite su keptomis bulvemis ir keptų pomidorų salsa ar troškintomis morkomis.
Skanaus.

Ingredientai

Dešrelės:
1 kg. Kiaulienos mentės
1 kg. Pažandės
Žarnų
4 skilt. česnako
2 smulkinti svogūnai apkepti ant sviesto
2 v. š. Druskos
2 v. š pipirų
3 v. š. Grūdėtų garstyčių
1 stiklinė obuolių sulčių
3 v. š. Balzaminio acto
1 v. š paprikos
1 v. š rudojo cukraus
2 v. š. Prieskoninių žolelių

Dešrelės su kopūstais:
3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių
10 šviežių Bratwurst dešrelių
8-10 griežinelių rūkytos dešros
1-1,5 litro raugintų kopūstų
1 svogūno
1 obuolių
1 šaukšto medaus
1 stiklinės alaus
alyvuogių aliejaus
Kumino
pipirų, druskos.