I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

9 ingr.

15 min.

200°C

Grybų ir kiaulienos maltinukai

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Į kepsninę įstatykite ketaus keptuvę ir įpilkite aliejaus.
Pievagrybius nuvalome ir susmulkiname virtuviniu kombainu. Smulkiai supjaustome svogūną, išspaudžiame česnaką. Grybus apkepiname su trupučiu sviesto, svogūnais ir česnakais, kol masė bus sausa.
Įmaišome į kiaulienos faršą. Mušame kiaušinį, dedame grietinės, prieskonių, džiūvėsių ir labai gerai išminkome. Kotletus formuojame aliejuotomis rankomis.
Kepame tiesioginėje kaitroje 180 laipsnių apie 8 - 10 min.
Valgėme su agurkėliais, bulvių koše ir petražolių padažu.

Ingredientai

700 g maltos kiaulienos sprandinės
700 g pievagrybių
1 kiaušinio
šaukšto grietinės
2 šaukštų maltų džiūvėsių
pusės galvutės svogūno
skiltelės česnako
prieskonių
sviesto