I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

12 ingr.

1 val. 30 min.

130°C

Armadilo kiaušiniai

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 130 laipsnių. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Dubenyje sumaišykite grietinėlės sūrį, čederio sūrį ir 1 šaukštą BBQ prieskonių.
Išvalykite jalapeno pipirus nuo sėklų ir įdarykite sūrio kremu. Mėsą padalinkite į 6 kamuolėlius.
Kiekvieną pipirą apsukite malta mėsa, formuodami kiaušinio forma ir apsukite šoninės juostelėmis.
Ant grotelių uždėkite šonine apvyniotus armadilo kiaušinius.
Kepkite netiesioginėje kaitroje su trupučiu dūmo 1 val.
Aptepkite BBQ padažu, išimkite deflektorių, praverkite sklendes, kad temperatūra pakiltų 180C ir apskrudinkite.

Ingredientai

1 kg kiaulienos
300 g rūkytos šoninės
6 chalapos paprikas
130 g rikotos sūrio
130 g čederio sūrio
4 v. š. „teriyaki“ padažo
Prieskonių mišinio „Sweet Garlic RUB“
Ryšulėlį šviežių žalumynų
Prieskonių mišinio „Texas beef rub“
3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių
Druska, pipirai