I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

13 ingr.

50 min.

180°C

Grilyje kepta kiaulienos sprandinė

Česnako granules, paprikos miltelius , rudą cukrų, medų sumaišykite su aliejumi, sojos padažu, pagardinkite čiobreliu ir paruoštu marinatu marinuokite mėsą.
Mėsą susukite į foliją, prieš tai ant jos pripjaustę svogūno žiedų, bei įdėję kelias skilteles česnako.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles.
Palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Kepkite įkaitintoje kepsninėje 45 min. Išimkite iš folijos ir apskrudinkite.
Garnyrui:
Išvirkite bulvytes, sutrinkite, įtarkuokite agurkėlius, įpjaustykite svogūno laiškus, pagardinkite druska, pipirais, suberkite sūrį ir sumaišykite su majonezu.
Skanaus.

Ingredientai

Patiekalui pagaminti naudojome:
1 kg „Iberico“ kiaulienos sprandinės
200 g svogūnų
2 v. š. rūkytos paprikos miltelių
1 a. š. česnako granulių
1 v. š. rudojo cukraus
20 g šviežio čiobrelio
150 ml aliejaus
50 ml natūraliai brandinto sojos padažo

Garnyrui:
500 g mažų bulvių
100 g marinuotų agurkėlių
50 g svogūnų laiškų
50 g tarkuoto kietojo sūrio
150 ml majonezo