+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

4 ingr.

3.30 val.

130°C

Kepta – rūkyta šoninė su šonkauliais

Nuo šonkaulių apatinės dalies nuplėskite baltą plėvę.
Odoje aštriu peiliu padarykite įpjovas. Taip į mėsą įsigers prieskoniai ir gražiau atrodys. Prieskonius sumaišykite su aliejumi ir gerai ištrinkite mėsą, marinuokite bent 4-6 val.
Paruoškite Kamado BONO kepsinę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, sudėkite rūkymo kaladėles ir uždėkite nerūdijančio plieno groteles, palaukite kol temperatūra pakils iki 130 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Dėkite mėsą oda į viršų ir kepkite 3.5 val. Iškeptą mėsą įsukite į foliją ir leiskite pailsėti 20 min.
Skanaus.

Ingredientai

2.5 kg. šoninės su oda ir šonkauliais
100 gr. Prieskonių mišinio “BURGERS & RIBS RUB”
Al. Aliejaus
2-3 vnt. viskio statinės rūkymo kaladėlių