I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

9 ingr.

1 val. 20 min.

170°C

Įdarytos kiaulienos išpjovos

Kiaulienos išpjovas aštriu peiliu įpjauname išilgai, padarome išklotines. Įtriname rūkyta paprika, česnaku, druska ir pipirais. Patepame aliejumi.
Slyvas ir riešutus sumaišome, lygiomis dalimis paskirstome ant išklotinių, jas susukame ir sutvirtiname virvute.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 110 laipsnių. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Rūkome 1 valandą. Susukame mėsą į foliją, ir laikome šiltai, iš kepsninės išimame deflektorių, praveriame sklendes, kad temperatūra pakiltų iki 170C . Išvyniojame išpjovas ir kepame 170°, kol vidinė mėsos temperatūra pasieks 62°C.
Matuoti paprasta termometru.
Skanaus.

Ingredientai

2x500 g Kiaulienos išpjovos
100 g smulkiai pjaustytų džiovintų slyvų
50 g traiškytų kepintų žemės riešutų
1-2 skiltelės trinto česnako
2 a.š. rūkytos paprikos
2 a.š. alyvuogių aliejaus
3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių
Druska, pipirai