I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

14 ingr.

40 min.

160 °C

Argentinietiškas jautienos „Matambre“

Mėsą įpjaukite plonu aštriu peiliu taip, kad galėtumėte išskleisti visą gabalą ir tada jį išmuškite tarp dviejų kepimo popieriaus lapų. Pabarstykite druska, pipirais, ištepkite Poppamies garstyčių padažu ir trupučiu Chipotle padažu. Tada smulkiai sukapokite žalumynus, alyvuoges, jalapenus, grybus ir paskleiskite ant mėsos. Supjaustykite juostelėmis paprikas, morkas, kietai virtus kiaušinius ir viską išdėliokite ant viršaus. Standžiai susukite ir suriškite virvele.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, į vieną pusę įstatykite deflektorių arba anglis sustumkite į vieną ugniadėžės pusę, uždekite anglis įdegėju, palaukite kol temperatūra pakils iki 160 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Mėsą uždėkite ant sukamų iešmų komplekto su rotisserie mechanizmu ir kepkite apie 40 min., kol vidinė temperatūra matuojama termometru pasieks 50 °C.
Patiekite su chimichuri padažu.
Skanaus

Ingredientai

1 kg. jautienos nugarinės
1 vnt. raudonosios paprikos
2 vnt. nedidelių morkų
3 vnt. virtų kiaušinių
Saujelė alyvuogių be kauliukų
Keli konservuoti jalapeno pipirai
Garstyčių padažo „Original mustard“
Padažo-marinato „Chipotle“
6-8 skiltelių česnako
Keli išmirkyti džiovinti baravykai
Sauja kalendrų
Sauja petražolių
Druskos
Pipirų