I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

18 ingr.

6 val.

170 °C

Jaučio žandai

Jaučio žandus valandai pamarinuokite su prieskonių mišiniu “Memphis Mud RUB”.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Ketaus keptuvėje ant didelės kaitros apkepinkite mėsą iš visų pusių pabarstę šaukštu miltų.
Sumažinkite temperatūrą iki 140 °C ir įstatykite į laikiklį Grandfeu puodą. Sudėkite jaučio žandus, smulkintas morkas, svogūnus, česnakus, cukiniją, papriką, dvi skardines smulkintų, konservuotų pomidorų, pagardinkite druska, pipirais, smulkintu čili pipiru ir užpilkite sausu, raudonuoju vynu, kad apsemtų, pabarstykite smulkintomis petražolėmis bei krapais. Viską troškinkite apie 6 valandas 140-170 °C.
Jaučio žandus patiekite su bulvių koše, šviežiais žalumynais, ridikėliais ir morkytėmis.
Skanaus

Ingredientai

Jaučio žandų
Prieskonių mišinio “Memphis Mud RUB”
1 v. š. miltų
2-4 vnt. morkų
3-5 vnt. nedidelių svogūnų
4-5 skiltelės česnako
3 saliero stiebai
1 vnt. nedidelės cukinijos
1 vnt. žaliosios paprikos
2 skardinės konservuotų, smulkintų pomidorų
1 vnt. čili pipiro
Raudonojo sauso vyno
Druskos
Pipirų
Šviežių bazilikų
Šviežių krapų
Šviežių petražolių
Šviežių ridikėlių