I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

17 ingr.

40-50 min.

180 °C

Cottage Pie

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, kepimo akmenį ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Gerai įkaitinkite ketaus keptuvę.
Keptuvėje su sviestu apkepinkite smulkintą svogūną, smulkiai pjaustytą salierą, morkas, žirnelius. Tada sudėkite jautieną ir ją apkepinkite. Supilkite pusę taurės raudono vyno ir jautienos sultinio, sudėkite smulkintas česnako skilteles, čiobrelį, raudonėlį, mairūną, druską ir pipirus. Troškinkite kol išgaruos visas skystis, pabaigoje įtarkuokite parmezano sūrio.
Tuo tarpu išvirtas bulves sutrinkite su sviestu, grietinėle, kiaušiniu ir parmezanu.
Mėsą su daržovėmis dėkite į nedidelius indelius, ant viršaus sudėkite bulvių košę ir gražiai išlyginkite šakute. Kepkite 180 °C temperatūroje apie 20-30 min.
Skanaus.

Ingredientai

700-800 g. maltos jautienos
2-4 vnt. saliero stiebų
2 vnt. morkų
100-150 g. žalių arba šaldytų žirnelių
0,5 taurės raudonojo vyno
0,5 l. jautienos sultinio
3-5 skiltelės česnako
Čiobrelio
Raudonėlio
Mairūno
Druskos
Pipirų
Sviesto kepimui
Parmezano sūrio

Bulvių košei:
1 kg. bulvių
Sviesto
150 ml. grietinėlės
1 vnt. kiaušinio
150 g. parmezano sūrio