+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

17 ingr.

10 min.

200°C

Urfa stiliaus kebabas

Paruoškite Kamado BONO kepsinę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.

Visus ingredientus minkykite 20 min. Mišinį uždenkite plėvele ir pastatykite į šaldytuvą pusvalandžiui. Ištraukę formuokite kebabus ant iešmų ir kepkite po kelias minutes kiekvieną pusę. Žarijos Kamado Bono kepsninėje turi būti gerai įsidegusios bei pasidengusios baltais pelenais. Liepsnų ar ugnies jau turi nebūti.
Dabar imkite jogurto ir į jį smulkiai įtarkuokite agurką. Įspauskite citrinos sulčių bei pabarstykite druska, pipirais, sumaišykite su smulkinta kalendra ir čili pipiru. Patiekite kebabus su šiuo padažu bei avokadu ir mėsa bus dar gardesnė. Šalia galite patiekti su indiška paratha, lavašu arba virtais ryžiais.


Daugiau KK receptų : Kristupo Krivicko BBQ Užrašai

Ingredientai

700 g. jautienos faršo (siūlome naudoti riebesnį)
- 4 riekeles batono be plutelės
- 1 kiaušinis
- 2 šaukštai česnako granulių
- 2 šaukštai svogūnų miltelių
- 1 šaukštas kumino
- 1 šaukštas saldžiosios paprikos miltelių
- Smulkiai pjaustytą raudona paprika
- Saują smulkintų petražolių
- Saujelę smulkintų krapų
- Druskos bei juodųjų pipirų

Padažui:
200 gr. graikiško jogurto
1 agurkas
Citrina
Druska, pipirai
Kelios šakelės kalendros
0.5 čili pipiro