+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

11 ingr.

40 min.

200°C

BBQ svogūnų kamuoliukai

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Svogūnus nulupti, perpjauti pusiau ir išskirstyti. Mėsą sumaišykite su garstyčiomis, svogūnu, kiaušiniu, pomidoru pasta, prieskoniais, smulkintomis petražolėmis. Iš mėsos formuokite kukulius, į vidų įspauskite mocarelos sūrio, juos dėkite į svogūno puseles, 2 puseles sujunkite ir apsukite šoninės juostelėmis. Kepkite 40 min., kai lieka 10 min. iki kepimo pabaigos aptepkite BBQ padažu.
Skanaus.

Ingredientai

4 vienodo dydžio svogūnai
0,5 kg maltos jautienos
300 g šaltai rūkytos šoninės
200 g mocarela sūrio kamuoliukų
1 a. š. grūdėtų garstyčių
1 a. š. pomidorų pastos
POPPAMIES barbekiu padažą „Roasted Garlic“
Ryšulėlį petražolių
Druskos ir juodųjų pipirų
1 v. š. Prieskonių mišinio “BURGERS & RIBS RUB”