+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

8 ingr.

40 min.

200°C

BBQ avokadai su brandinta jautiena

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Avokadus nulupkite, perpjaukite pusiau ir išimkite kauliuką. Vietoj kauliuko dėkite tarkuotą sūrį. Sujunkite avokado puseles į vieną. Brandintą jautieną pagardinkite pipirais, druska ir prieskoniais, išmaigykite ir aplipdykite avokadą. Apsukite standžiai šonine. Kepkite netiesioginėje kaitroje 40 min. Kai lieka 10 min. aptepkite BBQ padažu.
Skanaus

Ingredientai

4 vnt. avokadai
0,5 kg brandintos maltos jautienos
300 g šaltai rūkytos šoninės
100 g čederio sūrio
2 v. š. POPPAMIES BBQ padažo „Cherry & Cola“
Druskos ir juodųjų pipirų
1 v. š. Prieskonių VIKING THE CHEF „Popcorn“