+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

11 ingr.

8 min.

200°C

Jautienos šašlykas

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Jautieną supjaustome nedideliais gabalėliais, marinuojame su prieskoniais ir aliejumi.
Kepame įkaitintoje kepsninėje 8 min. vartant.
Išklojame lavašą, pripjaustome svogūnų žiedų, dedame šašlyką, pagardiname žalumynais, aitriąja paprika ir užklojame kitu lavašu. Leidžiame kelias min pailsėti.
Skanaus!

Ingredientai

1 kg jautienos nugarinės
4 vnt. raudonų svogūnų
1 aitrioji paprika
2 skiltelės česnako
Krapų
Kalendros
Petražolių
Svogūno laiškų
2 lavašai
Alyvuogių aliejaus
Prieskonių mišinio “BURGERS & RIBS RUB”