Jautienos vėrinukai su pomidorais
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Inde sumaišyti visus produktus, mėsą gerai "išmušti" , formuoti kukulius ir užmauti ant išmirkytų vandenyje iešmelių.
Kepti ant grotelių 6-8 min. vartant iš visų pusių.
Skanaus.
Ingredientai
600 gr. jautienos70 gr. tarkuoto čederio sūrio
1 vid. tarkuotas svogūnas
Kelios skilt. smulkinto česnako
druska, pipirai
Žiupsnelis smulkintos šviežios kalendros
3-4 žiedeliai smulkinti čili pipiro
30 gr. tarkuoto sviesto