+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

9 ingr.

8 min.

220°C

Liulia kebabas

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 220 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Maltą mėsą sumaišykite su svogūnais, druska, pipirais ir kuminu
Gerai išmuškite. Maukite ant iešmo ir kepkite apie 12 min. vartant.
Dėkite ant lavašo, puoškite kalendra, svogūno žiedais, pomidoriukais ir granatų sėklomis.

Skanaus !

Ingredientai

1 kg maltos jautienos
300 g maltos vištienos
2 didelius svogūnus
10 g kumino
Druską
Pipirus
4 lavašo lakštus
Ryšulėlį kalendros
12 vynuoginių pomidorų
2 mėlynuosius svogūnus