I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

17 ingr.

1 val. 40 min.

150°C

Vengriškas guliašas

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite kazaną ar puodą ir gerai įkaitinkite.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Mėsą supjaustote kubeliais, metate į įkaitintą kazaną su aliejumi. Kai apkepa, dedate smulkintą svogūną, kapotą česnaką ir sviestą. Svarbu: visada maišote.
Tuomet ant viršaus dedate papriką, morkas ir pakepinate, kol suminkštės. Pabaigoje pilate konservuotus pomidorus, maišote 5 min. ir galų gale supilate sultinį su visais prieskoniais ir užpiltu ancho pipiru bei baravykais ir lauro lapu. Pamaišote ir verdate viską ant žemos temperatūros (100-150C) 1.5 val, BŪTINAI pamaišant kas 20 min!
Po 1.5 val.sutirštinkite viską miltais. Mėsa minkšta, padažas stipraus skonio, kvepia gerai ir tinka su raugintais agurkais ir užkeptomis bulvėmis.
Skanaus.

Ingredientai

800 gr jautienos
2 morkos
1 nedidelis svogūnas
4 skiltelės česnako
1 raudona paprika
1 skardinė konservuotų pomidorų
Džiovinti baravykai
1 Ancho pipiras (Chilli Hills)
0.5 L jautienos sultinio
60 g. sviesto
2 v. šaukštų miltų
100 g. saulėgrąžų aliejaus
2 arb.š. rūkytos paprikos
1 arb.š. Svanų druskos
1 arb. š. kumino sėklų
1 arb. š. prieskonių mišinio Lagman Plov.lt.
1 lauro lapo