I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

12 ingr.

35 min.

220°C

Jautienos faršo suktinukas

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, ir palaukite kol temperatūra pakils iki 220 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Maltą mėsą sumaišome su kiaušiniu, džiūvėsėliais ir prieskoniais.
Viską permaišome ir dedam ant maistinės plėvelės, tolygiai paskleidžiam išformuodami stačiakampį.
Ant faršo dedame čiorizo dešrą, čederio sūrį, bei špinatus. Vyniojam į plėvelę formuodami cilindrą. Dedam į šaldymo kamerą 10min.
Ištraukus iš kameros apsukame šoninės juostelėmis.
Dedame ant grotelių ir kepame 30min. Aptepame BBQ padažu ir dar 5 min.
Skanaus.

Ingredientai

0,5kg faršo
1 kiaušinis
pusė stiklinės džiūvėsėlių
1 arb. š. rūkytos druskos
1 arb. š. rūkytos paprikos
pipirų pagal skonį
geras šaukštas česnakų miltelių
Čiorizo dešros
Čederio sūrio
Špinatų
Šalto rūkymo šoninės juostelių
Cherry &Cola BBQ padažo