I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

3 ingr.

3 val.

120°C

Veršiena „Veal topside rose“

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 120 laipsnių. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Kumpį kepame iki 55C vidinės.
Temperatūrą paprasta matuoti naudojant dviejų zondų skaitmeninį termometrą.
Pabaigoje išimame deflektorių, atidarome sklendes pakeliame temperatūrą ir apskrudiname.
Skanaus.

Ingredientai

2 kg. veršienos kumpio
Prieskonių mišinio “TEXAS BEEF RUB”
3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių