I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

3 ingr.

4 min.

200°C

Jautienos diafragma (Hanger steak)

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Dėkite ant gerai įkaitusių grotelių mėsą ir kepkite po 2 minutes iš abiejų pusių.
Mėsą išimkite į paruoštą folijos lapą ir sandariai susukę leiskite pailsėti 5 min.
Supjaustykite plonomis juostelėmis ir pagardinkite druska ir pipirais.
Skanaus.

Ingredientai

Jautienos diafragma
“Timut & Lemon” pipirai
Druskos dribsniai “Crystal pink flakes”