I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

12 ingr.

30 min.

200°C

Jautienos sprandinės šašlykas

Sprandinę supjaustykite lygiomis dalimis. Petražoles ir svogūną susmulkinkite, riešutus sumalkite. Viską sumaišykite su mėsa, įpilkite granatų sulčių ir sirupo. Mėsą marinuokite 24 val.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Mėsą suverkite ant iešmelių ir kepkite 20-30 min. tiesioginėje kaitroje, vartydami iš visų pusių.
Taco paplotėlius patepkite alyvuogių aliejumi, pabarstykite prieskoniais ir pašildykite.
Jautienos sprandinės šašlyką valgykite su virtais ryžiais, paplotėlais ir smulkintais svogūnų laiškais.
Skanaus

Ingredientai

1 kg. jautienos sprandinės
1 vnt. raudonojo svogūno
Graikinių riešutų
200 ml. granatų sulčių
200 ml. granatų sirupo melasos
Druskos
Pipirų
Ryšulėlis petražolių
Svogūnų laiškų
Taco paplotėlių
Ryžių
Alyvuogių aliejaus