I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

14 ingr.

2,5 val.

200°C

Jaučių uodegos troškintos kazane

Jaučių uodegas supjaustykite gabaliukais, įpilkite sojos ir pomidorų padažo, suberkite smulkintą svogūną, gerai išmaišykite ir palikite marinuotis per naktį.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždenkite dangtį ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Į kepsninę, tiesioginėje kaitroje, įstatykite kazaną, įpilkite ir gerai įkaitinkite nemažai aliejaus. Sudėkite jaučių uodegas ir gerai apskrudinkite. Išimkite ir atidėkite. Ten pat sudėkite stambiai pjaustytas daržoves: baklažaną, cukiniją, kelias bulves ir morkas. Šiek tiek pakepinkite ir supilkite taurę vyno. Nugaravus šiek tiek alkoholiui, pilkite jautienos sultinį, sudėkite smulkintus pomidorus ir virkite ant silpnos ugnies apie 2 val. Maždaug po valandos nepamirškite suberti prieskonių mišinius šašlykams bei plovui ir šiek tiek druskos.
Skanaus

Ingredientai

2-3 vnt. jaučių uodegų
3-5 v. š. sojos padažo
1 v. š. pomidorų padažo
1 vnt. svogūno
Saulėgrąžų aliejaus
1 vnt. baklažano
1 vnt. cukinijos
2 vnt. bulvių
2 vnt. morkų
200 ml. raudonojo vyno
0,5-1 l. jautienos sultinio
1 skardinė smulkintų pomidorų savose sultyse
1-2 a. š. Plov.lt prieskonių mišinio šašlykams be druskos
1-2 a. š. Plov.lt prieskonių mišinio plovui