I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

8 ingr.

20 min.

40°C

Jautienos karpaccio

Paruoškite Kamado BONO kepsninę rūkymui. Išvalykite anglis, uždarykite abi sklendes, įdėkite šalto rūkymo generatorių. Užpildykite generatorių medžio dulkėmis, uždekite jas arbatinės žvakutės pagalba ir palikite smilkti kepsninėje (dulkėms pradėjus smilkti, žvakutę išimkite).
Jautienos išpjovą supjaustykite plonais gabaliukais ir rūkykite apie 15-20 min. Vėliau apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir dėkite į šaldytuvą valandai.
Ciabatta duoną supjaustykite, apšlakstykite balzaminiu actu, dėkite mėsos juosteles, apibarstykite jūros druskos dribsniais, apipilkite trumų aliejumi ir apdėliokite gražgarstėmis.
Skanaus

Ingredientai

40 dienų sauso brandinimo jautienos išpjovos
Alyvuogių aliejaus
Kepalėlis itališkos duonos ciabatta
Trumų aliejaus
Balzaminio acto
Sauja gražgarsčių
Jūros druskos dribsnių
Viskio ir vyno statinių dulkių