I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

5 ingr.

55 min.

130°C

Moink balls

Formuojame stalo teniso dydžio faršo kamuoliukus. Vyniojame kiekvieną į šoninės juostelę. Barstome BBQ prieskoniais.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 120 laipsnių. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Rūkome 40 minučių 120°C temperatūroje. Mirkome kiekvieną kamuoliuką BBQ padaže ir dar grąžiname į kepsninę 15 minučių, į truputį aukštesnę (150-160°C) kepsninės temperatūrą.
Skanaus.

Ingredientai

Jautienos faršas
Kiaulienos šonines juostelės
BBQ prieskoniai „Memphis Mud Rub“
„Sweet Liquorice“ padažo
3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių