Hot & Fast jautienos šonkauliai
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 150 laipsnių. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Kaulus supjaustome po vieną, įtriname prieskoniais. Rūkome 1-1.5 valandos, kol mėsos vidinė temperatūra pasieks 74°C. Matuoti paprasta kišeniniu termometru. Sukame į foliją ir kepame dar 1-2 valandas, kol mėsos vidinė temperatūra pakils iki 95-97°C.
Ištraukiame ir 20 minučių leidžiame pailsėti folijoje.
Ingredientai
Jautienos šonkauliaiDruska
Pipirai
Trintas arba skystas česnakas
3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių