I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

6 ingr.

30 min.

180°C

Muštos kiaulienos suktinukai su grybais

Receptas iš KK BBQ užrašai
Grybus mirkome per naktį vandenyje. Svogūną, slyvas ir grybus smulkiai supjaustome. Svogūną apkepiname ir 5 minutes patroškiname kartu su grybais ir slyvomis. Mėsą plonai išmušame, užbarstome pipirų, druskos. Dedame gerą šaukštą kepto įdaro, užlenkiame galus, susukame ir sutvirtiname mediniu smeigtuku.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles.
Palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Kepame apie 25 minutes.
Skanaus.

Ingredientai

6-8 kiaulienos mentės ar nugarinės pjausniai po 150 - 200 g
2 saujos džiovintų grybų
1 svogūnas
10 džiovintų slyvų
Druska, pipirai