I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

7 ingr.

2,5-3 val.

110 °C

Rūkyti vištienos ketvirčiai

Gaminame marinatą. Užvirinkite vandenį, ištirpinkite druską, cukrų, suberkite pipirus bei lauro lapus, atvėsinkite ir sudėkite penkias skilteles smulkinto česnako. Vištienos ketvirčius laikykite marinate per naktį.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 110 laipsnių. Sudėkite rūkymui skirtas drožles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Rūkykite uždaroje kepsninėje virš netiesioginės ugnies apie 2,5-3 val. iki 74 °C vidinės vištienos temperatūros. Iškepusius vištienos ketvirčius įvyniokite į foliją ir palikite pastovėti kol atvės.
Skanaus

Ingredientai

7 vnt. vištienos ketvirčių
Vyšnios medžio drožlių „Texas club“

KK marinatui:
Receptas iš KK BBQ užrašai

5 l. vandens
250 g. druskos
150 g. cukraus
Kelių lauro lapų
Pipirų žirnelių