I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

9 ingr.

1 val.

200 °C

Škmeruli ketaus puode

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Viščiukus perpjaukite per pusę, padarykite drugelį. Pagardinkite druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi.
Į vidutinio karštumo keptuvę įpilkite aliejaus. Kepkite vištieną keptuvėje 10 minučių iš kiekvienos pusės.
Dėkite vištieną į Grandfeu puodą įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite 30 minučių. Nulupkite ir sutarkuokite česnaką. Į keptuvę, kurioje kepė vištiena, dėkite sviesto, suberkite česnaką ir apkepkite 1-2 minutes. Įpilkite pieno, užvirkite ir pavirkite 5 minutes.
Vištieną užpilkite česnakiniu padažu ir troškinkite kepsninėje dar 15 minučių. Patiekite su bulvių koše, bei apibarstykite smulkintais žalumynais.
Skanaus!

Ingredientai

4 vnt. kukurūzinių viščiukų
1 1/4 puodelio pieno
1/2 puodelio sviesto
4 v. š. aliejaus
15 skiltelių česnako
1,5 a. š. druskos
1 v. š. pipirų
Šviežių svogūno laiškų ir petražolių