I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

14 ingr.

2 val.

160 °C

Anties šlaunelės troškintos raudoname vyne

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 160 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Anties šlauneles įtrinkite druska, pipirais. Į puodą įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, įkaitinkite ir apkepkite anties šlauneles. Išimkite ir atidėkite trumpam į šalį. Supjaustykite daržoves, apkepkite puode, įmaišykite miltus, permaišykite ir sudėkite šlauneles. Supilkite vyną, sultinį ir troškinkite uždengus dangčiu ant nedidelės kaitros 1,5 val. Baigę troškinti nuimkite dangtį ir leiskite, kad padažas nugaruotų ir sutirštėtų. Patiekite su bulvių koše.
Skanaus !

Ingredientai

2 vnt. anties šlaunelių
1 vnt. morkos
1 vnt. poro
1 vnt. saliero
1 vnt. svogūno
1 galvutė česnako
Kelios šakelės čiobrelio
Šakelė rozmarino
200 ml. raudonojo vyno
200 ml. paukštienos sultinio
1 v. š. miltų
Alyvuogių aliejaus
Druskos, pipirų