I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

15 ingr.

10 min.

200 °C

Antienos filė kazane

Nulupkite nuo antienos filė odą, mėsą supjaustykite juostelėmis, pagardinkite pipirais, sojos padažu ir palikite pasimarinuoti.
Smulkiai supjaustykite svogūną, česnaką, čili pipirą, papriką, baklažaną ir grybus. Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždenkite dangtį ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Į kepsninę, įstatykite kazaną, ir gerai įkaitinkite. Suberkite smulkiai pjaustytą svogūną, česnaką, čili pipirą ir po minutės sudėkite antieną. Gerai išmaišykite, pagardinkite trupučiu druskos, pipirais ir pakepinkite apie 5 min. Per tą laiką išvirkite kiaušininius makaronus pagal nurodymus, nukoškite vandenį ir atidėkite.
Kai antiena apskrus ir nebeliks skysčio kazane, suberkite smulkintą papriką, baklažaną ir grybus, gerai išmaišykite ir pilkite porą šaukštų sezamo aliejaus, Thai Pad padažo, truputį padažo-marinato „Barbados“, pakepkite dar kelias minutes, sudėkite makaronus, gerai išmaišykite ir po poros minučių nukelkite kazaną nuo kepsninės. Gardinkite smulkinta kalendra.
Skanaus

Ingredientai

2 vnt. antienos filė
400-500 g. kiaušininių makaronų
2 v. š. sojos padažo
Pipirų
Druskos
1 vnt. svogūno
1 vnt. česnako
1 vnt. čili pipiro
1 vnt. raudonosios paprikos
1 vnt. nedidelio baklažano
Sauja pievagrybių
2 v. š. sezamų aliejaus
Pad Thai padažo
Padažo-marinato „Barbados“
Šviežios kalendros