I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

9 ingr.

20 min.

180 °C

Spring rolls su YAKITORI vištų širdelėmis

Į dubenį supilkite sezamų aliejų, sojos padažą, ryžių actą, suberkite cukrų, smulkintą česnaką, tarkuotą imbierą ir žiupsnelį druskos. Marinatą perpilkite po lygiai į du atskirus indus, vieną atidėkite, o kitame pamarinuokite vištienos širdeles apie porą valandų.
Suktinukams ingredientus susipjaustykite plonais šiaudeliais, sojos pupelių makaronus pagardinkite sojos padažu, imbieru, česnaku ir keliais lašelias kepintų sezamų aliejumi.
Susukite suktinukus.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Vištienos širdeles maukite ant medinių iešmelių (prieš tai bent 20-30 min. pamirkykite vandenyje, kad kepant nesudegtų). Širdelių iešmelius dėkite ant grotelių ir kepkite apie 15-20 minučių. Prieš kepimo pabaigą patepkite likusiu padažu (prieš tai pakaitinkite iki tirštos konsistencijos), kad glazūruotusi.
Iškepusias širdeles patiekite su daržovių suktinukais, sojos padažu ir pabarstykite sezamų sėklomis.
Skanaus!

Ingredientai

500 g. vištienos širdelių
3 v. š. sezamų aliejaus
1 v. š. rudojo cukraus
0,5 stiklinės tamsaus sojos padažo
3 v. š. ryžių acto arba sakė degtinės
3 smulkintų česnako galvučių
1 a.š. tarkuoto imbiero
Žiupsnelio druskos
Spring rolls lakštų
1 vnt. morkos
1 vnt. agurko
0,5 raudonosios paprikos
Sojos pupelių makaronų
Sezamų sėklų