I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

16 ingr.

20 min.

180 - 200 °C

Vištienos krūtinėlės iešmeliai apsukti šoninės juostelėmis

Gaminame padažą. Sumaišykite grietinę, pasukas ir majonezą. Įpilkite truputį Vorčesterio padažo, įdėkite garstyčių padažo. Išmaišykite. Suberkite žiupsnelį smulkintų krapų ir česnakų laiškų, išmaišykite. Berkite likusius ingredientus ir dar kartą išmaišykite.
Mėsą supjaustykite gabaliukais. Apšlakstykite aliejumi ir apibarstykite BBQ vištienos prieskoniais, išmaišykite. Šoninės juosteles perpjaukite per pusę. Kiekvieną vištienos gabaliuką apsukite juostele. Maukite ant iešmo taip, kad neatsivyniotų.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, palaukite kol temperatūra pakils iki 180-200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Anglys turi jau būti gerokai sudegę, pasidengę baltais pelenais. Kepkite iešmus apie 15min. kas 3-4 min. apversdami.
Iš visų pusių aptepkite BBQ padažu. Kepkite dar po 2-3 min. iš abiejų pusių, kol apskrus. Patiekite apšlakstydami naminiu Ranch padažu ir apibarstykite smulkintomis šviežiomis petražolėmis.
Skanaus!

Ingredientai

1-1,5 kg. vištienos krūtinėlės
BBQ vištienos prieskonių
Šalto rūkymo šoninės juostelėmis
Klasikinio BBQ padažo
Mažo ryšulėlio šviežių petražolių

Naminiam Ranch padažui:
Šviežių krapų
Šviežių česnakų laiškų
Truputis druskos
Maltų pipirų
Česnakų granulių
50 g. majonezo
50 g. grietinės 15%
50 g. pasukų
Garstyčių padažo „Original mustard“
Vorčesterio padažo
Šviežiai spaustų citrinų sulčių