I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

10 ingr.

3 val.

120 °C

Šventinė antis

Antį ištrinkite prieskonių mišiniu „Sweet garlic rub“ ir palikite marinuotis per naktį šaldytuve. Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 110-120 laipsnių. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Antį rūkykite apie valandą laiko.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglisįdegėju, palaukite kol temperatūra pakils iki 120-130 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įkaitinkite kepsninę, įstatykite į laikiklį Grandfeu puodą.
Supilkite vištienos sultinį, baltąjį sausąjį vyną, sudėkite smulkintą salierą, svogūną, čiobrelius ir česnaką. Lėtai troškinkite apie 1 val. 50 min. Tada atsargiai išimkite iš puodo, pakelkite griliaus temperatūrą iki 200 laipsnių, ištepkite antį padažu-marinatu „Sweet liquerice“ ir greitai apskrudinkite tiesioginėje kaitroje. Apverskite atsargiai, nes mėsa bus labai minkšta.
Patiekite su keptomis bulvėmis, bei su česnaku svieste pakepintomis šparaginėmis pupelėmis.
Skanaus!

https://www.facebook.com/groups/105064433377875/permalink/797629337454711

Ingredientai

Antis
Prieskonių mišinio „Sweet garlic rub“
0,7 ml. vištienos sultinio
0,5 ml. baltojo sauso vyno
1 vnt. saliero
1 vnt. svogūno
Kelios česnako skiltelės
Čiobrelio
Padažo-marinato „Sweet liquorice“
3 vnt. romo statinės rūkymo kaladėlių