I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

19 ingr.

1 val. 50 min.

120 °C

Anties šlaunelės su kremine bulvių koše ir trumais

Anties šlauneles pagardinkite druska ir pipirais ir palikite marinuotis 30 min.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, palaukite kol temperatūra pakils iki 120 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Į laikiklį įstatykite Grandfeu puodą. Puode įkaitinkite alyvuogių aliejaų ir apkepinkite paukštieną. Mėsą išimkite ir ten pat apkepinkite smulkintas daržoves: morkas, svogūną, porą ir česnako skilteles, įdėkite porą šaukštų miltų. Tuomet sudėkite atgal anties šlauneles, pagardinkite rozmarinu ir čiobreliu, supilkite vyną ir sultinį. Ir leiskite troškintis apie 1,5 val.
Tuo tarpu išvirtas bulves sutrinkite su sviestu, grietinėle, įtarkuokite trumų ir pagardinkite šlakeliu trumų aliejaus, druska, pipirais.
Baigę troškinti, išimkite mėsą, puodo turinį perkoškite, pašalinkite taukų perteklių ir patiekite su bulvių koše ir šparaginėmis pupelėmis.
Skanaus.

Ingredientai

4 vnt. anties šlaunelių
2-3 vnt. morkų
1 vnt. poro
1 vnt. svogūno
1 vnt. česnako
Rozmarino
Čiobrelių
0,5 l. raudonojo, sauso vyno
300 ml. sultinio
Šparaginių pupelių
Alyvuogių aliejaus
Druskos
Pipirų
2 v. š. miltų

Bulvių košei:
800 g. bulvių
Sviesto
150 ml. grietinėlės
0,5 vnt. trumo
Šlakelis trumų aliejaus
Druskos
Pipirų