I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

13 ingr.

25 min.

220 °C

Steiko kąsneliai su daržovėmis

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 220 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Į kepsninę statykite gilią ketaus keptuvę ir gerai įkaitinkite. Jautienos antrekotą supjaustykite nemažais kvadratėliais, įtrinkite prieskonių mišiniu „Texas Beef Rub”. Keptuvėje ištirpinkite porą šaukštų sviesto, pakepinkite česnaką, įdėkite šakelę rozmarino, šakelę čiobrelio ir sudėkite jautieną. Kepkite kelias minutes vartant, kad paskrustų iš visų pusių.
Kitoje keptuvėje ant ghee sviesto pakepinkite kubeliais pjaustytas bulves, kai suminkštės sudėkite ridikėlius ir smidrus, pagardinkite druska su triufeliais ir pipirais. Kai į daržoves sudėsite smidrus, tada dėkite kepti kitoje keptuvėje mėsą ir viskas iškeps tuo pačiu laiku. Prieš serviruodami, daržoves sudėkite į keptuvę su jautine ir viską gerai išmaišykite. Pagardinkite šviežiais žalumynais.
Skanaus!

Ingredientai

Didesnio gabalo jautienos antrekoto
Prieskonių mišinio „Texas Beef Rub”
2 v. š. Ghee sviesto
Kelios skiltelės česnako
Šakelė šviežio rozmarino
Šakelė šviežio čiobrelio
Bulvių
Šviežių ridikėlių
Ryšulėlis smidrų
Druskos su triufeliais
Pipirų
Šviežių petražolių
Šviežių krapų